Så här säger några av våra kunder:

– Nu är dörren på plats! Vi är så nöjda. Ett lyft både ute och inne i hallen. Vi funderade och tittade på olika dörrar, men när vi varit hos Er till slut vet vi att det blev det bästa!
Gunilla & Ingvar Axelsson

– Jag sätter stort värde på den servicen ni har gett oss genom hela processen. Fel kan alltid uppstå, det viktigaste er att dom rättas till.
Henrik Heiberg

– Vi var veldig fornøyde med dørene dere leverte til oss i Oslo. Nå har en annen kunde vært i det huset, og ønsker samme dører.
Johan Wathne, Urbanhus Oslo AS

– Ville bare gi en tilbakemelding om at døren er på plass og er helt nydelig! Vi er så fornøyd!
Filip & Hege Prestby Andersen

"- Tusen tack för otroligt fin service. Detta är världsklass! Få hjälp med en 10 år gammal order. Det finns inte många företag i Sverige av denna klass. Ska genast se till att få dörren åtgärdad så den håller i 10 år till. Era dörrar har en sällan skådad kvalitet."
// Anna Knutsson

– Tusen millioner takk – dette var veldig bra og nyttig informasjon, og førsteklasses service. Da gjør vi som du foreslår, og oljen skal vi nok finne her i Oslo.
Christine Sommerfelt

– Först måste jag bara berömma Era vackra dörrar. Vi har sedan tidigare köpt två ytterdörrar av Er (Florö) som vi är otroligt nöjda med, de är husets smycke. Ett flertal gånger har det ringt på dörren och vi har fått förfrågningar vart vi köpt de vackra dörrarna.
Rebecca Stolt

– Vi är mycket glada för fina inner- och ytterdörrar. Fanér och kulör är perfekta, arbetet noggrant utfört och kvalitetskänslan på topp.
Jan Engvall, Engvall Öhrman Arkitekter AB

– Svært fornøyd med inngangsparti etter at vi endelig fikk lagt skifer på trappa.
Hildegun Nordli

– Da er dørene på plass og de ser fantastisk flotte ut! Send en takk til de som gjort arbeidet.
Asgeir Mamen

– Är mycket nöjda med slutresultatet. Som vi sa tidigare, så känner vi oss riktigt trygga i vårt dörr val.
Annicka & Ronny Malm

– Vi kjøpte noen ubehandlede kryssfiner-furu-dører fra dere for et år siden. Vi er kjempefornøyde og synes dørene er kjempefine! Transporten med Schenker gikk helt prikkfritt. Dørene ble ikke mellomlagret men transportert direkte til byggeplassen og til tiden. Et lite minus er at karmene til disse dørene burde vaere spesielt utvalgt uten kvister/spuns/propper (noe som selvsagt ikke er nødvendig hvis karmene skal males).
Audun Stjern

– Nå er døren fra Bovalls montert og ytterveggene malt, dere har virkelig gjort flott arbeid og snekkerne som monterte den var også veldig imponerte over kvaliteten. Vi er superfornøyde! Takk for veldig god hjelp med bestilling og leveranse av en flott ytterdør.
Astrid Koksvik-Engen

– Da er vi i hus og dørene er absolutt husets store høydepunkt – de er så vakre, og så flotte med valnøttkarm også! Tusen hjertelig takk for god veiledning og samarbeid.
Anna-Marie Augustin

Funderar du på att köpa ny dörr till din bostad?

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar! Vi hjälper dig med tips, råd och inspiration för att du ska kunna välja rätt dörr för just din bostad.

Varukorg

Vi har semesterstängt v.28-31. Galleriet i Bovallstrand är öppet tis-torsdag kl.15-17.

X